Sova:)

Hje! Ska gå och lägga mig nu, ska upp tidigt i morgon(fotbollscup). Tänkte bara säga det=) Jag var med Emme, Sandra och några andra idag, och vi hade superkul;) Berättar mer imorgon. Har som sagt fotbollscup imorgon, så hinner nog inte skriva så mycket imorgon. Kanska bara ett inlägg eller något sånt. Hoppas ni står ut;) Godnatt=)
Kramar

Varmt=)

Hallihallå=) Härligt vårväder är det idag! 13+ i skuggan och vindstilla. Kanske inte så bra ikväll, med tanke på att det kommer att bli ännu varmare med Majbrasax) Haha, jag skojar bara=) Än är det inte sommar...
Idag hade vi tårtkalas på skolan. Direkt på morgonen så gick vi till HK:n och gjorde tårtor(4st sammanlagt:)). MUMS!:P Massor med grädde på våran, gäddtårta utan grädde går ju intexP Sen så gick vi ut och hade kramring (Fast ingen tjej kramade en kille och tvärtomxD). Hoppa hopprep gjorde vi också. När vi hade hoppat i typ 20 minuter så fick vi rast i en timme=) Sen var det vanlig skoldag och när vi skulle börja spanskan så kom inte vikarien så då slutade vi tidigt där ocksåx) Snart kommer Emme(Eller ungefär vid 17 då;)) och innan det måste jag ha dukat:/ Sen så kommer vi väl vara med Sandra, så då kanske det blir ett inlägg efter det. Vi får se...
Kramar

Go'morgon

Hej mina vänner=) Idag är det VALBORG!!!;D Ikväll kommer det att bli kul!(Grilla mashmallows är det bästa;)) Fast... Vi har inga mashmallows, jag får väl hoppa upp på cykeln och fara och köpa lite då;) Jag har kommit på att jag har en rutin när det gäller inläggen=) Först lägger jag in ett inlägg på morgonen. Sen 1-2 inlägg när jag kommer hem. Ibland lägger jag in ett på skolan också;) Detta varierar ju förstås dag till dag men ungefär såx)
 Igår såg jag "Se upp för dårarna!". Det ägde! Fast jag såg inte hela jag kom typ in i mitten, men slutet ÄGER!!!")

Pappan till en av huvudpersonerna har fått ett jobb på sjukhuset, samma ställe där han inte fick jobb för 10 år sen. Då kommer "chefen" typ, jag vet inte riktigt vad han är;), och säger:
- Jag har två frågor till dig. Ett; skulle du tänka dig att jobba här med oss? Och två;
Är språket något problem?(Han är från Turkiet och kan inte svenska så bra) Pappan svarar:
- På fråga ett svarar jag: Ja. På fråga två svarar jag: Lite grann. "Chefen":
- Ja, det är där det blir lite problem; språket....osv(Babblar om privatundervisning i svenska)...och vi följer förstås dina villkor. Så... Vad säger du?
(Detta är BÄÄÄÄÄST!!!xD)
- På det svarar jag; FETT BRA!xD

HAHAHAHAH!xD Det kanske bara är jag som tyckte detdär ägde, men iallafall:')
En till sån här rolig sak på TV, den här gången kan ni få kolla på den=):
HAHAxD Den ägde också=) Emme, nu är du väl nöjd?=)
Nu måste jag fara...:(
Kramar

Sista inlägget för idag

Ja, det blir det sista inlägget för idag, men det räcker väl?=) Jag har skrivit typ 4 stycken redan så jag tycker att det räcker gott och väl;) Jag tränade inte fotboll idag, jag är förkyld:(, och dessutom kändes det skönt att ha lite ledigt och bara chillax) Jag var precis och bytte sängkläder och då kom mamma med typ ett kuddöverdag(Kommer inte på vad det heter just nuxD) som såg ut som, ja vad ska jag säga... Den hade typ handvirkade detaljer och typ... Det är jättesvårt att förklara. Jag lägger in en bild på den sen när datorn har slutat att laggax) Syns imorgon mina små och stora vänner!:)
Kramar


090429

Hejsan alla läsare! Jag har nyss städat klart rummet och nu på en stund så ska jag fara till Sandra=) och hoppa lite studsmatta. Jag hade tänkt bjuda på en Dagens outfit idag, men datorn laggar, så det får bli imorgon=/ Just nu är det soligt och någorlunda varmt, det är väl solen som värmer skulle jag tro;) Det känns som att snart är det sommar, men än så är det bara tidigt på våren. Nog för att det är bra också, då har man kommit en bit på vägen men jag vill att sommaren ska komma NU! Fast det vet ni ju kanske redan, jag har berättat det i ett inlägg för ganska länge sedan, men det skadar nog inte att skriva det igen;) Åhhh, snart sommarlov! Det är typ bara en månad kvar...B-) Jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig, men jag letar efter en kjol eller en klänning på stan, men tyvärrr, så hittar jag ingen!!! Jag har sett att JC har vita klänningar nu, och en blå dessutom, men jag vet inte. Vi får välan se;) Ska sticka till Sandra nuuuuuu!=)
Kramar

Skolan=/

Hejhej! Jag är på skolan nu:/ Lovade att skriva när jag kom hem men jag gör det nu också;) Vi börjar om 12.30 (Vi har lunchrast nu) och då har vi engelska. Prov på läxan, jag har typ inte tränat, bara idag en gång och i fredags:/ Men det var ganska lätt läxa så det går någ sådär iallafall=) Elsa och F står här brevid och väntar på att jag ska bli klar;) Hehee, jag trååååkar ut dem=) Ska gå nu
Kramar

Att göra lista

Idag har jag en Att göra lista jag måste ta itu med:/ 1. Dammsuga rummet-.- 2. Plocka bort skor från hallen. 3. Läxan...
Mm, inte så kul, men något jag måste göra. Igår var det träning, ett lättare pass dock. Idag har jag fotbollen och den vill jag inte missa;) Imorgon är det valborg och då är det vanlig skoldag... Det hade kanske varit smartare att lägga IL-dagen på torsdag när det är valborg men så långt tänkte väl de inte=/ Ingen skada skedd iallafallx) Vad ska jag mer skriva om... När jag håller på såhär brukar det oftast komma upp någon ljus idé. Ingen idé här inte. Ähh, det är ju ändå skola nu så jag kan skriva sen när jag kommer hem. Då har det väl hänt någon antar jag=)
Kramar


Träning...

Jag är inte sugen på träning nu. Jag är trött och har ont i halsen men men... vad gör man inte för sporten?=) Efter lunch idag var jag med Emme och Sandra. Först for vi till mig och fikade lite och pratade om prao, man ska tydligen praoa(Hur stavas det???PraktiseraxD?) i 4 timmar någon gång i maj, har inte riktigt koll. Sen for vi till Sandra och där hoppade vi studsmatta och lite andra saker;) Hehehe...=)
---
Funderar på att byta blogg till något annat, Saniiz är ganska svårt att stava OCH att komma ihåg... Så, jag vet inte riktigt;) Hur som helst så kommer jag fortsätta blogga, var någonstans vet jag inte, men alltid någonstans=) Men att blogga är inte mitt liv ska ni veta, men KUL är det!!!!
Kramar


Dagens Outfit

Hej! Måste skriva MYCKET snabbt, mat på typ 1 sekund, men Dagens Outfit iallafall=)

SKITBILD!!!! Det får duga;)
Svart T-shirt med tryck(Det syns inte:() - JC
Chinos - Gina tricot
Vita tygskor - Race Marine(?)

Mat nuuu! Skriver mer sen, om jag hinner=)
Kramar

Godmorgon!

Jag tänkte bara skriva lite kort, såhär före skolan. Lägger in Dagens Outfit när jag kommer hem=)
Idag har vi jympa på morgonen, inne idag med helsal;) Vet inte riktigt vad vi ska ha för något. Nåt kul hoppas jag|-)
Skola nu:/
Kramar

BildregnxD

Hejsan! Jag skriver inte så mycket nu, då får den inte plats några bilder;)
Tävlingen:
             Ehh...:)  EHH??xD Sara 

Igår=):
xD  Hahahaha!!=)     SÖÖÖT")  HAHAXD!     <3 Dålig bild:/ Fiiin!=) Sandra      <gömmer mig?> haha, jag äger... NOT!Vårbild=)

Men det var väl alla. Mycket eller? Jojomänn=) jag har typ skrivit... två inlägg idag? Om jag fortsätter såhär kommer jag med på MEST AKTIVAxD haha nää, det händer nog aldrig=) Snart är det Valborg och då får ni också bilder;) Imorrn är det IL-dag och jag hoppas att kunna vara med någon innan träningen...=)
Kramar

Bilder senare...

Hejsan hoppsan!")
Nu är jag med Elsa och idag är det måndag=) Hehehe, lite onödigt att skriva det kanske, men det är ju faktiskt måndag;) Hade hoppats på en Dagens Outfit, men jag hade så fula kläder idagxD Hahaha, jag skojade bara=) Jag är typ på bra humör idag, jag är liiite småtrött |-)

Idag blev vi intervjuade av dagstidningen på NO:n. Det var för att vi har jobbat om miljö, och då ville tidningen skriva om det. Fast... jag och Elsa var typ liiite slamsiga. När de kom och ville intervjua oss så stod vi och KÄMPADE i tumbrottningxD Vi är inte som alla andra?:) Ehh.. 
När jag kommer hem så kommer det MYCKET bilder!!! Jag menar det! Det kommer från tävlingen och så från igår=) Då var jag med Sandra och Emme xD Bilderna får tala för sig själva=) Jag är S-P-R-A-L-L-I-G!!!!!!!!
Just det! det har regnat idag/regnar och då var jag och hoppade studsmatta på Elsas gård. Det var ganska kallt, så jag hoppade typ bara... mindre än en minut???=) Elsa filmade medans, KUUUUL! Sen har jag "tolkat" Phantom of the opera på MITT sätt") Hehehe, ni får inte höra det men en liten ledtråd; Det var INTE vackert vill jag lovaxD Jag slamsade..(överraskning??=)) Nää, nu måste jag låta Elsa få skriva, jag ser hur det kliar i fingrarna på henneB-)
Kramar

TACK!

Hejhej! Jag tänkte bara ett stort TACK! till alla er som varit inne på min blogg även fast jag INTE har skrivit!=) Det betyder mycket<3 Lägger in MASSA bilder från tävlingen imorrn;)
Kramar

Äntligen tillbaka!!!:D

Hejsan hoppsan alla glada läsare! Jag är äntligen tillbaka och ska försöka komma igång med bloggandet på måndag:D Jag ska på tävling med taekwondon i helgen, så det blir inga inlägg:( Men som sagt på måndag;) Då hoppas jag på att ge en Dagens Outfit också;) Nu så ska jag fara till skolan=/
Hejdå♥
Kramar

Paus

Hejhej! Jag tänkte bara berätta att blogen tar en påskpaus. Ni är välkommna tillbaka vid ett senare tillfälle!=) GLAD PÅSK!<:-)
Kramar


Ny väska

Hejhej! Jag var på stan idag med min pappa=) Som vanligt strosade jag bara runt och köpte inget TILLS jag kom till Accent. Där var det rea på väskor så jag tänkte; varför inte? Mamma har ändå velat länge att jag ska köpa en ny väska, för att min andra är för liten. Så då tittade jag runt och tillslut hittade jag en jag och pappa tyckte om. Pappa prövade till och med i affären så det skulle rymmas en pärm däri, och det gjorde det faktiskt=D Så jag och mamma och pappa blev nöjda=))

Jag tycker att den är snygg! |-)
Jag lägger in Dagens outfit imorron=) På vintern har jag typ samma variant av kläder varje dag(några undantag dock;)) så så lägger jag in när jag har lite olika kläderx) Ska på stan på tisdag och köpa vårkläder med mamma, får se vad det blir då? Ja, vem vet...
Ska påskpynta nu:)
Kramar

Bilder på...

...misslyckat och lyckat påskpyssel=)

Här ser ni en apelsinkyckling som jag gjorde för att...↓

Äggen gick sönder x). Ni kanske vet hur jobbigt det är att 'blåsa' ut all äggvita/gula och då blev det så att ´jag klämde lite för mycket på ägget och så... KRASCH!!! Som ni ser så är det bara en sörja nu

Joo, så kan det ju gå om man inte är försiktig. Som jag inte var alltså;)
Kramar


Påskpyssel på gång;)

Varför är det så TRÅKIGT just nu??? På påsken så är det ju typ INGEN som är hemma, så då har man inget att göra
=( Fast idag är jag upptagen; Jag ska måla påskäggg och pynta som jag skrev igår så vi får se hur det blir=) Jag lägger ut bilder på det sen. Jag hade tänkt gå ut ett tag idag också, lr mamma och pappa vill det så då måste jag det:/ Ähh, jag far ut och springer en runda. Försiktigt;) Det är ju så HIMLA halkigt nu och då vill jag då inte ramla och göra illa mig på påsklovet=/ Nu ska jag gå och måla påskäääääägg!!!!!!=D Vi får väl se hur det blir, jag SUGER på att blåsa ut all äggvita/äggula;))
Kramar
/Saniiz


Påsk!

Har lagt in en nygammal header=) Jag änrade lite grejer, men jag hoppas ni gillar den=D

Äntligen så är det påsk igen!=) När det kommer små påskärringar/påskgubbar/påskharar etc. och knackar på dörren. Jag och min familj var och STORHANDLADE för en stund sen. Mest godis då, men också majonäs,dill,kyckling osv. som hör påsken till. På lördag får alla barn påskägg av påskharen=) Ja, F, du med;) hahahaxD
Enligt mig så är det bästa med påsken:
1. PÅSKÄGGEN=D
2. LOOOOOOV!=)
3. Pynta:))
4. Sovmorgon B-)
5. Ehhh... mer tid för familj/kompisar???=)
Enligt mig så är det sämsta med påsken:
1. PÅSKSTÄDA!!! Aghhhhhh!!!
2. Kokt ägg med majonäs?=)
Hahah jag kommer inte på nåt mer;) Ska gå ned till sköööna soffan och se lite tv innan jag... gör något annat=D
Kramar
/Saniiz

Back in my own home...

Nu har jag ont i huvudet... Igen! Men det är nog säkert röken, som föressten luktade I-L-L-A!!! , så jag hoppas att den går över snart=) När Elsa och Cissi gåt så for vi upp till F och åt noodles!") Lr, jag hade redan ätit;) Iallafall så traskade vi till Elsa efter det. Vi tänkte knacka på utan att de såg oss, men det fungerade inte x). Jag har ätit jättemycket frukt idag, och igår också för den delen, men frukt är GOTT!!!=) Fast godis är GODARE! Hahah jag har lärt mig nått på svenskalektionerna;) Tema för ordet GOD: God, godare, godast!x) Hehe^^
Hade tänkt att chilla lite nu, iallafall tills mamma kommer hem. Då blir det väl mat skulle jag tro=)
  
Åhh, vad jag älskar mirandanallarna!!=) Heheh jag lärde mig namnen på dem för... två dagar sen kanske? Men visst är de  SÖTA???:) Nu ska jag gå och CHILLA! x)
Kramar
/Saniiz

HahahahxD

Halloj!=) Jag är hemma från skolan idag, för vår skola har brunnit. Bra lr dåligt? Nja, typ både och. Men det är då BRA att jag får en ledig dag=D Och sen så går vi bara halvdag imorron:)
Nu är Cissi&Elsa och F här, men Elsa och Cissi ska fara snart:( Fast då har jag ju F=) Tummen upp!!!!
Alla är jåttegalna just nu och Elsa cyklar på vår träningscykel!
- Åhh, jag känner mig stark! ^^Hahahah Elsa, gör du det?
Nu ska jag vara ltie pratig/galen mad mina fina vänner=)<3
Kramar(Kommer med bilder sen:*)
/Saniiz

Dagens outfit=)

Hehej tillbaka från träningen:) Det gick ju bra, med tanke på att det var första efter jag hade fixat foten=) Tyvärr var det ett ganska hårt pass, men jag tyckte att jag gjorde bra ifrån mig iallafall=) Här kommer Dagens Outfit:

Svart t-shirt - Vera/Only
Jeans - H&M
Grå finstickad kofta - J-Store
Svarta skor - EuroSko

Det var allt=) Det var halvtaskig bild och jag ser lite konstig ut på den, men den får helt enkelt duga=D
Inga mer inlägg idag:/
Kramar<3
/Saniiz

Bara lite kort nu...

...innan jag far och tränar. Hahah jag tränar typ ganska mycket, men jag mår så bra av det så;)
Lite bilder innan jag far:
Hahah här är Elsa, IGEN=) Ni kanske börjar tröttna på det, men inte jag=D

Vi(Jag,elsa och Z) Var hemma hos Z på hålet=) Jag gillar att rota i lådor, men dehär skorna tog hon fram själv=) Det är 11cm klack på, vi mätte tillochmed=)!!!

Måste fara nu,
Kramar♥
/saniiz

Blånäsa

Hejhejhej! Som jag skrev så var jag hos Elsa i eftermiddags=) Vi hade jäätekul!(iaf jag;)) Spela biljad,leka med katterna osv. Lite bilder:
Zorro!<3 Du e så sööööt!!!")
Du med Zingo!<3
Haahhahah här är jag och Elsa när vi spelade biljad! Vi hade sånt här blått på näsorna, ni vet, sånt som man har på kön för att det ska gå bättre att skjuta;P
Haha en tillxD (heheh jag har fortfarande kvar det blåa;))

Jo men det var nog alla=D
---
Som ni kanske kan se så har jag lagt till en grej på bloggen. Brevid´"komentarer"-ikonen så finns det en ny ikon. "Följ bloggen" står det=) Det betyder att ni kan följa bloggen=premunera på bloggen via Blogglovin'. Detta krävs att ni blir medlem på Blogglovin' men det är ju gratis så!;) Dessutom så får ni uppdatering om när jag har skrivit ett nytt inlägg=) Hoppas ni vill det!")
Nu ska jag fara på "Friskus och svettis";P
Kramar
/Sanna

090406

Hejsan! Jag är hos Elsa nu=) och vi har fikat;) TÅRTA|-) <Mums>!!!") Jag ÄLSKAR tårta!!! Vi har typ inte gjort nåt än men snart") Men nu hinner jag inte skriva mer, jag ska vara lite pratglad med Elsa!;)
Kramar
/Saniiz

Bild som jag lovade:/

Halloj=)
Tänkte bara lägga in en bild som jag lovade. Den är i svartvitt men jag hoppas att den går bra iaf;) Och dessutom så ser allas hud jättelen och jämn ut i svart vitt=D Till och med min;)

Hejdå nu blir det inget mer inlägg idag
Kramar
/saniiz=)

Och snälla. Ni som skriver negativa komentarer om mig... sluta med det! Om ni inte gillar det jag skriver kan ni ta och lämna bloggen! PUNKT! Jag kommer inte att diskutera det, utan nu har jag sagt det, och kmr INTE ta upp det igen!
Ni andra: Sorry för detdär men det var nödvändigt...<3

Underbar dag!!!

Hej på er alla glada läsare!=)
Idag är jag på bra humör, jag var ute på förmiddagen och gick i solen och sen när jag kom in så kändes det bra.=)
Sen så kom brorsan och mamma hem(som hade gått en längre runda) och då gick jag ut på bron och "solade" lite;) Lr sola och sola, det var väl mest att jag var ute på bron med ett täcke över två stolar;) Jag hade som en koja, två stolar var vända mot varann. Över de två stolarna hade jag ett täcke") Den så satt jag där ihopkrupen en stund innan det blev för kallt så jag gick in.
Innan jag gick in så upptäckte jag en sak. Snön har faktiskt börjat SMÄLTA!:D Men så var det ju en ovanligt fin dag idag oxå. Sol och nästan klarblå himmel:) Man får väl njuta medans man har det såhär;)
Kramar
/Saniiz

090405

Jag vill att det ska bli sommar! NU på en gång!

Jag älskar sommaren, lr endel av den. Jag gillar inte myggorna, och getingarna, men annars så gillar jag sommaren!:) Då kan man bada i havet, iaf när det är varmt nog, åsså kan man gå barfota;)HahahahxD
Sen om finns det en kiosk nära, kan man bara gå dit och köpa glass lr nåt;) Fast... det kan man ju göra på vintern/våren/hösten oxå=) Men nu snart hoppas jag att snön smälter bort helt och att det blir liiite vaarmare;) Lr MYCKET varmare!") Nog snackat om det, nu ska jag gå och göra andra intressanta saker med min 'family';)
Kramar
/Saniiz=)


GratisMode.se!

(PGA att någon har gjort någon med min användare på GratisMode så tog jag bort min användare!=()

Hej! Tänkte berätta lite om www.gratismode.se Det är en hemsida som går ut på att samla poäng som tillslut resulterar i att du får ett presentkort på ett 50-tal butiker!!=) Det är 100% GRATIS och du får 50 poäng när du registrerar dig!=) 

Hur du samlar poäng
:
Ja, nu tror ju du säkert; Ja, men för att samla poäng kommer man måsta betala blabla... Men så är det INTE! Det mesta (och då menar jag DET MESTA) är gratis och det är väldigt lätt att samla poäng.Till exempel så om du värvar dina kompisar får du poäng (50+4), eller om du bara är inne på en hemsida och klickar runt lite så får du POÄNG!=)
Jag LÄNGTAR tills jag får mitt första presentkort och det kommer nog inte dröja länge...;)
Jag har LUSLÄST hela sidan och det är faktiskt HELT gratis!
Kramar /saniiz=) PS. Ha föräldrarnas tillstånd!;) DS

Bubbelrummet;)

Hejhej!=) Jag sitter här vid datorn i pyjamas och det är kallt!!!"/ Men vad gör man?:) (Ehh, klär på sigxD)
Ifår var det ju Talang 2009, vem titade?:O JAAG! Jag tkr att Erik var bra, han hade det där extra som man behöver;) Sen var det ju massa andra bra talanger men det var han jag kom ihåg bäst=)

Igår var jag inne och kollade på kläder och då var jag inne på www.bubbleroom.se en jättebra hemsida där man kan köpa kläder online. Det finns kläder/skor alltifrån 59 kr till över 200 kr=) Att köpa kläder där kostar klädesplaggets pris(såklart;)) + 78:- i frakt/'nåttannat' kostnad=) (39+39:-) Jag kan tycka att det är ett relativt bra pris eftersom ganska många snygga kläder kostar under 100-lappen. Tummen UPP för bubbleroom.se=)
Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer...=/
Kramar
/Saniiz

Bara lite allmänt")

Hallojsan!") Dethär blir det tredje inlägget för dagen men jag får hoppas att ni står ut;)^^
Idag är det ju säsongsstart på Talang 2009..=) Det ska jag se, och jag tror att de flesta av er andra ska det oxå=) Jag kom speciellt ihåg ett år (första gången det var); The Bläckfiskdance!xD hahah det var så kul! De hade typ simfötter och snorkel och så stod de och dansade som.. jag jag vet inte^^ Stackars, stackars dom.. Men, jag antar att de tyckte det var talang:O^^

Jag tittade på google och så kom denhär söta tunikan upp!=) Jag är typ en tunika/klänning-med-tights-tjej men jag använder typ ALDRIG det;) Men det är typ för att jag inte har så mkt tunikor och klänningar<:/ Joo, sån är jag, jag vill ha och ha sånt som jag inte har^^ hahah men jag tror att det är många som är så(?) Lr...xD
Sen så är jag FÖR trenchcoat men har tyvärr ingen (de är ju så HIMLANSCH dyra:S) men jag gillar dem VERKLIGEN=) Fast... jag skulle nog inte passa i en;) och att det ser AASkonstigt ut när man cyklar med hjälm och allt (har en svart 'skatehjälm') är ju en annan sak=) Här är en från H&M som jag tkr är ganska snygg.
Är som sagt väldigt dyra:S (Just denhär kostar 498:- !!!)
Jag pratar på ganska mkt om kläder och skoroch dylikt.. heheh jag GILLAR kläder och skor=) Skulle vilja ha JÄTTEMKT pengar så jag kunde shoppa mkt=) Men så är inte fallet^^
Nu ska jag inte tråka ut er mera;)
Kramar
/Saniiz=)

Hemma:D

Hej=) nu är jag hemma igen;) Ja, vad ska jag Nu skriva, samma visa om och om igen, aldrig nått och skriva om:/ Ja, skolan har väl varit som vanligt, igen, fast maten var ovanligt 'lyxig' idag. Kanske bara får äta sån mat en gång på hela skoltiden...=/ vem vet;) Ska då gå och äta nu... Jag hann inte skriva så mkt men det kmr mer efter maten=D
Kramar
/Saniiz;)

Eftermiddagen...

...har jag tillbringat med Elsa och nu är jag fortfarande kvar=) Jag har fikat här(de har jättegott fika <mumsmums> ^^) så nu är jag proppiiiiiis=))) Elsa tittar på medans jag skriver(hon ser uttråkad ut...Lr nu ser hon glad utxD) Idag så lindade jag BÅDA fötterna med tejp, kanske bra, med tanke på att jag vill kunna springa igen=) Lr jag kan ju springa men... Åhh orkar inte förklara fast ni visste väl säkert redan :) hahah, jag vet jag gillar att upprepa saker, ibland iaf;)
---
ndhsfbgkdxjhb nfcshkjfgt534g53 hahaxD NÖJD58 ESSEN?:D (hon skrev 58...)
Kmr med mer saker när jag kmr hem(tror jagxD)
//Saniiz
PS. Är det bara jag som ÄLSKAR dom här nallarna???:D De är jättesöta!=) DS

Dagens Outfit 090401

Hejhej här kmr dagens outfit=)

Jag vet SUGIG KAMERA är ordet men jag vill ha en ny så man får väl hoppas på julafton(Om det dröjer sååå länge;))
Färgerna SUGER och bilden blir MÖRK och ännu MÖRKARE i datorn, men som sagt vill jag ha en ny...:)
Grå blus - Espirit
Jeans - H&M

Jaja, tråkig klädsel, men jag hoppas att få lite mer FÄRG i garderoben nu till vår/sommaren=)

Kramar
/Saniiz

April,aprilxD

Hej hej!=) Idag är det första april så idag får man luras.Hahah jag lurade P idag att han hade namnsdag(Jag visste inte vem som hade namnsdag, lite ägt jag hade blivit om han hade namnsdag idagxD) Men han gick inte på det:D

 Jag var nyss och fixade till foten(igen:S) Så NU hoppas jag att det blir bättre:D Jag och pappsen åt på stan och det var gott:) Hahah jag pladdrar gaaanska mkt om foten jag vet, men det får ni stå ut med tills vidare;)
Jag ritade nyss denhär teckningen som jag faktiskt blev gaaanska nöjd med. Inte en av mina bästa kanske, men topp tio iaf;) Den föreställer Susan ur Narnia(Om ni inte såg det;)) och nu ska ni inte tro att jag är ett JÄTTEFAN av Narnia, jag menar, man måste ju rita nåt och nu blev det hon=)
(Jag vet! Ögonen är lite snea, men LEV med det!xD)

Jag vet att jag typ bara skriver ett inlägg per dag, jag orkar inte sätta på datorn om den inte redan är på förstås, den är så SEEEEEG! Men jag hoppas att det går bra endå=)
Jag lägger ut Dagens outfit snart(som sagt lägger jag inte ut det så ofta:/)
Kramar
/Saniiz=)

RSS 2.0