21.00

STOPP!!! Veckans blogg är avgjord!!! Vinnare är.... ElsaCissi!!! Med 2 röster!=) Priset får ni på måndag efter PSG!=) Grattis till er!=)
Nu är det iallafall godnatt för min del...;) Synes på måndag!:)

Sista chansen på Veckans Blogg!

OBS! Ni har till och med klockan 21.00 ikväll och rösta på veckans blogg! Komentera i det här inlägget. De som är med är:

1. www.greveholmspoket.blogg.se

2. www.sandrahi.blogg.se


3. www.elsacissi.blogg.se


Och priserna; En permanent länkning och en.... header? eller vad var det...-.- jag har dåååååligt minne^^ Ähh, vi säger en header;) kom ihåg nu...
SISTA CHANSEN!!=)

Hallå!=)

Hej!=) I dag är det döhett, tropiskt!!!=) Ingen vind och bara blå himmel, ahhh. Fast ibland kan jag tycka att det blir lite för varmt...-.- Jag har fått frågan om vem som vann veckans blogg. Svaret är att ingen har vunnit än, för det är en röst på ElsaCissi och en röst på Sandra och en röst på Emilia och Agnes. (Jag vet, Cissi och Elsa har ju röstat på sin blogg, men jag bestämde att det bara är en röst, för annars blir det orättvist för Sandra eftersom att hon inte delar blogg med nån...) Så alltså... För att nån ska vinna så måste ni rösta MER!!! Okej?:)
Japp, det var det:)

Igår var det också jättebra väder och jag blev typ brun då!!!=) Haha, jag är nööööjd!;) Ska gå och packa lite, vi ska ju på PSG med laget i helgen:)

Hemma, men ska snart fara

Hej!=) Rubriken säger allt men...;) Har ju firat midsommar i stugan med kusinerna:) Har varit ganska kul! Hur har er midsommar varit? Imorgon kommer kompisarna, det ska bli kuuuul!!!=) Ehh, mera saker...^^) Det har varit ganska varmt idag, men endel stunder mulet och grått... Jao, nu ska vi typ fara, men jag ska hem på onsdag kväll igen, så ni får läääängta till dess;)
Puuuuuuuuss!♥

Sommarpaus

Hallå! Nu ska vi till stugan, och det etyder att jag inte kan skriva så mycket mer...:( Iallafall inte under sommaren. Men ibland kommer jag att skriva så kika in lite då och då!:)

Ät mycket glass i sommar nu hörni;)

Kusinvitamin

Hallå! Förlåt att jag inte skev igår men jag var borta hela dagen...:/ Imorgon är det midsommar och efter det så  kommer jag inte kunna skriva lika mycket, men när jag är hemma så ska jag skriva!:) Det är ju för att vi flyttar ut till stugan... Ska typ på stan idag få se vad jag köper. Prio 1 är då en parfymfri hårspray,, eller iallafall nästintill;) Nu ser kusin lite uttråkad ut...xD
Cya!=)♥

Hemma från Ica

Hemma nu!=) Ska typ inte skriva mer idag tror jag.... Nu ska jag gå och mumsa på lite torkad frukt, MUMS!^^
cya!♥

MUMS!!!=) Foto: Jag!=)

Bada!=)

Hallå!=) Idag har jag varit med Sandra och Emme hela dagen, jag skrev väl att vi skulle och bada?:O Iallafall så for vi inte och badade förän på eftermiddagen och till dess så har vi varit hos Sandra. Jag var typ bra, jag körde Guitar Hero på Expert!!!:P Fast på training förståsxD Haha, jag klarade nästan en hel låt på hard!:) Rock and roll!
Jao, vad har jag med gjort idag...? Typ ingetxD Jo, jag hoppade från högsta på badhuset. Fast det är baaaara tre meter, men om man är höjdrädd så är det ganska mycket....:$ Jag är superstolt^^)

Snart ska jag på Ica, syynes♥

mina fiiina byxor;)

Tjollahopp!=) Idag sov jag längre så jag är nog piggare idag;) Lägger in bilder på jeansen nu:
 
Jag blev faktiskt rätt nöjd iallafall:) Nu har jag mina jeanstrekvarts som jag  har velat ha läääänge:)
Snart är det midsommar! Det kommer bli kul!!!=) Fast de säger att det ska regna på fredag, men vi kan säga att de har fel;) Vädergubbarna alltså. Imorgon ska jag typ cykla till stugan, 1 mil! Jag får en mjukglass av mamma för det;) Hehe, något måste man väl göra sig förtjänt av om man cyklar en mil, eller vad säger ni?

Idag ska jag kanske fara till badhuset. Haha, bada är ju kul!x) jao, ska typ ta och ringa, få se om jag får med mmig nån dit;)

Trött men glad

Hej! Ska precis gå och sova, men tänkte bara beerätta att antalet besökare har stigit ytterligare!=) haha, jag är så glad! Keep it up, people=) Har suttit uppe i typ två timmar och sytt om ett par jeans, jag lägger upp bilder imorgon. Nu ska jag gå och sova... -.- Puss på er alla underbara!♥

Besöksrekord... IGEN<3

Tacktacktack!!!<3 Ni är ju bääääst!!!! Det blev besöksrekord igen!=) 18!!!!:) Tackar!=)
Fortsätt gärna läsa min blogg!=)♥

Dagens outfit

Det var länge sedan jag la in en dagens outfit så det gör jag nu!=)

Linne - mammas
Jeans väst - JC
Jeans - Stadium
Skor - Reebok (Stavas det så? Nu får det göra det!^^))

Det här är typ 5:e inlgget för idag. Har jag haft lite att göra?;) Nja, inte riktigtxD
PS. Kom ihåg VECKANS BLOGG!!!:) ↓


Bilder från idag:)

Hej! Här kommer bilderna från idag!=)
   mina fiiina naglarxD not!=)
Elsas jättefina naglar!=) Inpirerad av Foki?=)
Fanny. Elsa. Sandra. Emme.♥ Fin? Ehrm...xD
Elsas foppatoffelmärke=D
Det var alla bilder det:) I slutet hos Elsa blev vi typ lite trötta, vi tappade liksom all ork:S Jaja, sånt händer...
Måste bara berätta om världes tabbe i morsexD: Jag vaknade och så kollade jag på klockan. Jamen nu är klockan 25 i 10 så då stiger jag upp, tänkte jag då. Sen visade sig att klockan egentligen var 10 i 7...:$ Så jag är ganska trött... Ingen fotboll för mig idag, det är träning med de äldre. Jag har fortfarande ont i foten så jag försöker fokusera på mitt eget  lags träningar istället. Ska typ fara ut och testjogga lite imorgon, får se hur mycket min skitfot klarar. Åhhh, är så trött på fötterna!!!-.- Aja.

Kort inlägg

Hej! Kort inlägg, Elsa tycker att jag är osocial...^^ Vi har varit på Ica och köpt fika hahaha, det rimmarxD Sen har vi tagit lite bilder också, jag lägger upp dem när jag kommer hem!:) På torsdag kommer min kusin, det swka bli kul!=)

FlummflummxD

Hallå hallå! Är hos Elsa nu och vi är typ heeelt flummigaxD Hahaha, vi blir typ alltid det när vi är med varann. Vi ska äta här, nudlar som vanligt då;), och sen ska vi till mig tror jag, vi ska hämta min kamera, jag har ju lovat dagens outfit. Sen kanske vi ska på Ica, vi får se:) HAHAHA´, nu är vi flummiga igenxD Synes, ska vara lite social nu:)

Veckans blogg

Hejhej! Det ar typ bara två som hade anmält sig men.... Eller var du anmäld Sandra?<3 ÄH jag tar med dig ändå, vare sig du vill eller inte;)

Alltså:

1. www.elsacissi.blogg.se Elsa och Cissi


2. www.greveholmspoket.blogg.se Emilia och Agnes


3. www.sandrahi.blogg.se Sandra


Hahaha, det var typ bara mina kompisar med;) Hallå, ni andra får ju också vara med:)!
Rösta på vem ni tycker ska vinna!
Regler: * Man får inte rösta annonymt, då räknas inte rösten!
* Man får rösta på sig själv

Kom igen RÖSTA!=)

Varmt!!!! Inomhus...

Och idag spricker det upp liiiite grann...

Hej! Igår hade jag rekordmångabesökare, hoppas det håller i sig...;) Jag ska till Elsa idag, vad vi ska göra får vi väl se;) Tänkte bjuda på lite bilder med kameran dog igår, så.... Äh, har satt den på laddning så jag tänkte mig en Dagens Outfit senare idagx)

Just det, veckans blogg... Det var bara 3 stycken som hade anmält sig, men okej!:) Jag lägger in det snart;)
Sitter och typ dööööör av.... hmmm... vad heter det....? Äh, jag dör av att det är så varmt härinnexD Åhhh, så varmt... Synd att det inte var såhär varmt ute;) Nu är det ganska kallt ändå, 15 grader. Hoppas det blir varmare under dagen:)
Ska fixa lite med Veckans blogg nu hörni!:)


Godnatt

Godnatt då bloggen♥ Synes imorgon!:)
Och dessutom... BESÖKSREKORD!!!!:) 16 st!!!! Tack♥

Spööööregn!!!!!:S

Hej! Sitter inne och har assssssstråkigt!!!! Eller, jag kom nyss hemfrån stugan men...;) Här VRÄKER regnet ned!!!! Kul det kommer att vara att sova till dethär?:S Iallafall har jag bestämt med Elsa att jag ska vara med henne imorgon, fast det är typ fotboll imorgon oxå så vi får se om jag far, troligen så gör jag det;) Fast jag far inte om det regnar såhär mycket!!!!;P
Haha, sen har jag hittat på en dans alldeles själv!!!*STOOOOLT!*^^)  Fast den typ suger, menmenx) Dansen är till låten Circus, men ingen kommer att få se den, MOHAHAHAxD Ska föressten träna på den nu;)

Glöm inte anmälningen till veckans blogg<3=) Ni har till imorgon på er:*

Ojojoj!!!

OJOJOJ!!!! 12 komentarer på förra inlägget! Helt otroligt! Tack hörni!<3 Header 1 vann, den fick 10 röster tror jag;) Header 2 fick en röst (Det är bra Elsa!<3;)). Jag tänkte sätta in den nu, när jag har skrivit klart!:) Det gick ju ganska bra med Veckans blogg också!:) Det är nog 3 stycken som har anmält sig tror jag!:) nån till, snälla?<3 Än är det inte försent att anmäla sig!:) Ni har till imorrn på er, sen kör vi! Kul att så många har hittat till min blogg!:)
Jag har varit med Emme idag, vi har haft jättekul! Fast det har vi ju alltid då men... Vi gjorde en jättegod drink! Den hette typ Melba Cooler, supergod!:) Sen så har vi gjort lite andra saker oxå;) Inga bilder, tyvärr, men imorgon kanske;) Det har varit skit väder hela dagen, regn, regn, regn.... Gääääsp! Man blir trött av det:) Ska föressten till stugan ikväll, vi ska sjösätta båten:) Ska typ äta nu...
Tjingtjong långkalsongxD


Rösta på header!!!

hej! Såg sommarkrysset, men jag tyckte att det var tråkigt med alla genomgångar så jag satte mig vid datorn istället;)
Nu måste ni hjälpa mig!!!!! Rösta på vilken header jag ska ha!!!!! Snälla komentera!<3=)
Antingen den här:

Eller denhär:

Rösta som tusan nu!:)
Och nu när du ändå ska komentera tänkte jag prova något nytt:) Anmäl dig till "Veckans blogg". Fast det måste vara med minst 3-4 stycken annars så blir det inget! vinnaren vinner en permanent länkning och en bild. Alltså typ en bild på en blomma jag har tagit eller nått;) Haha, vilka skitpriser, jag vet! Men det är ju nått iafxD
Kom igen nu, KOMENTERA!!!!:P

090613

Halllå! Idag är det sommarkrysset!:) Det ska jag se;) Nån mer? Idag har jag iallafall varit och fiskat. Jag fick en pytteliten aborre, men jag fick den första fisken också=) Imorrn ska jag vara med Emme, vi ska typ bada:) Kuuuul! Hade tänkt vara med Elsa nån gång i veckan också:) Cissi med, fast det kanske inte blir i veckan. Vill bada i ån, Cissi!=) Jsg håller på att mixtra med headrar, ni får se lite olika sen:) Puss på er alla!!!;)


...och äntligen bilder!!!

Åhhh!!! Jag har lärt mig kameran!!!! Äntligen bilder!!!=)'
En bild på mig typ första dan jag hade den!=) Fotograf: Sandra
Åhh, att glassen här ser asgod ut!!!=) Fotograf: Sanna
ehhh, ingen förklaring?;)
Idag inför skolavslutningen. Fotograf: Mamma. Tycker att bilderna blev asfina, men jag kan tyvärr inte lägga in alla:(

Har typ 100 bilder till (Äh, nu överdirivde jag liiite;)) men jag lägger in mer en annan gång:) Tjolla hopp, jag ska upp tidigt imorgon=)

Charlie Caper

hejhopp! Hehe, kom på vad han hette nu...:$
Åhh, rätt person vann tillslut!:) I talang alltså. Jag var typ asnervös när den där David och Charlie stod berdvid varann... Men det blev ju den rätte som vann!:) Tycker killen är helskön!
Du då? TYcker du att rätt person vann Talang?:O KOMENTERA!!!♥:)

This is just another day.

Hej! Åh äntilgen SOMMARLOV!!!! så sköööönt^^ Fast det blir Jag ska och fiska med pappa på morgonen, men det ska bli ganska kul, för det finns gratis saker därxD Hahaha! Idag har det varit jättevarmt, men imorse såg det typ ut som om det skulle börja regna närsomhelst, men precis efter skolavslutningen, var det som att molnen löstes upp, och sen var det strålande sol! Ahhh! Jag har då ätit jordgubbar med glass och våfflor till lunch idag, så i'm happy^^
Talang final ikväll! Vem ska se?:)
Vem hejar du på i talang?=) Jag hejar på den där trollkarlen, jag vet inte vad han heter, jag har typ missad mer än hälften av alla program men han ägr!!!=) 
Allt för idag det.

Fotboll mestxD

Hallå! Jag skrev inte igår, men jag hade lite mycket att göra... Idag var det sista dagen i skolan!!! Woho! Eller, vi var inte på skolan utan hade friluftsdag istället. Vi har typ cyklat 2 mil!!!! Eller mer! Åhhh, aldrig mer...x|  Iallafall är det match snart, vi mot B, det ska bli kul!!! Vill gärna vinna, för vi vann igår mot B(Inte samma lag) med 0-6!!! Mohahaha vad vi är bra!xD
Skolavslutningen imorgon. Vet inte riktigt vad jag ska ha för frisyr, jag hade egentligen bestämt, men jag började fudera om jag skulle ha den... hmm...
ska gå nu!

090609

Hej!<3 Jag vaknade ganska tidigt idag, 06.10 så jag blev kklar tidigt. Sista dagen på elevens val... Vet inte riktigt vad jag tycker om det....-.-  tidningen blir nog klar idag, så om den blir klar klockan 13.00 så får vi sluta då!!!=D Jippie!
Längtar så OFANTLIGT mycket till imorgon! Staaaaaaaaaaaaan<3! jojo, ni vet ju att jag gillar shopping;)
Tänkte köpa sånna här nageldekorationer, men det beror på hur mycket det kostar och så. Ska gå och fixa frissan nu^^

Gratis5

hallå hallå! haha, nu blir det ett reklamavbrottxD

Gratis5.se är en gratis hemsida som man kan få gratis presentkort hos. Det fungerar ungefär som gratis mode och gratis kläder tex. men här är det verkligen jättelätt att få poäng!!! Jag blev medlem för ca 30 min sen, och jag har redan tjänat in cca 90 poäng!!!! Bli medlem här så får du 25 poäng extra när du registrerar dig!!! Om du undrar om det finns några dolda avgifter så, nej det finns det inte! Gratis5 är 100% gratis:) bra va?=)
---
hehe, jag var inne på busring.se nyss... HAHAHA, det är asskoj och lyssna på olika busringningar!!!xD Det är ju egentligen ett inspelat band som bara går och går, men ingen fattar typ detxD hahahahaxD
Det var allt för mig!:) lägger kanske in ett roligare inlägg sen;)

Otur?

Hejsan hoppsan alla fina!:)
Har nyss ätit en jättegod hemmagjord pizza!!!:) Mums!^^ Brukar ni göra hemmagjorda pizzor?
Det är jättegott iallafall! Iallafall mammas:) På onsdag är det resturang med klassen för min del, jag ska äta grillbifftallrik, jag har då inte ätitdet förr så jag hoppas att det blir gott. Efter det ska jag Elsa och Fanny gå på stan!!! Jippie! Jag gillar att gå på stan, jag är lite av en shopaholic;) Hehe....

Tänkte inte låta det här inlägget vara bildlöst så jag sätter in en bild på....
...otur?
Jao, jag har massa otur jag... Jag gör mig typ illa hela tiden, vilket är VÄLDIGT irriterande!!! För nån vecka sen, som jag har skrivit om, gjorde jag mig ganska illa i armen. När det började bli bra fick jag en skalle i ansiktet på fotbollen, och på samma träning en smäll på käften. Sen några dagar efter fick jag ont i tummen på en match och nu är det värre:( Idag nös jag in i en dörr tillexempel. Jaja, jag vet att jag är ganska klantig, men det gjorde faktiskt jätteont. Jag fick en bula i pannan... Fast nu skrattar jag typ åt det...xD Hur som helst. Nu när jag kom hem fick jag ju såklart jätteont i foten så jag typ inte kan gå på den!!! O-T-U-R stavas det. Undrar och den sjukdomen går att bota?:O;P
Aja, jag har väl tur som får mat varje dag?xD
Nu ska jag gå... Puss på er fantastiska läsare!

090607

Hej! Jag skerv inte igår, men det gör väl inget?;) Jag skriver i perioder, alltså att jag skriver jättemycket ibland och ibland nnästan inget. Sånna perioder tror jag nästan att alla bloggare harxD
Igår var jag och fiskade med  pappa och Fanny och Elsa. Det var bara pappa som fick fisk, men det gjorde inte så mycket;) Idag är det två saker som står på listan och det är: Match om typ två timmar och tkdavslutning ikväll.
Hinner inte så mycket mer idag. Imorgon är det skola igen, EV imorgon också. Jag har ju skoltidning och vi har deadline imorgon klockan 14. Jag tror att vi hinner klart.
Nu orkar jag inte skriva mer;)

Vill ha!!!

Jag vill ha de här skorna!!!:D
Från H&M 198:-
Hehe, ville bara lägga in det;) Puss på er!!!

Idag....

...har jag varit supertrött (som vanligt då;)) och haft ont typ överallt. Graderingen igår gick väl bra, jag klarade den iallafall! Hade lite problem med teorin men annars så...
Ja, tillbaka till idag. Vi har haft skoltidning idag också och idag tror jag vi fick ihop tre saker!!!:) Det roligaste var väl att intervjua en frisör på stan. Efter vi hade gjort det så slutade vi, och då gick jag på H&M och köpte en grå munkjacka. Den är jätteskön!!! Dessutom... EN VECKA KVAR TILL SOMMARLOV! Sen är det chilla heeeeela sommaren. Jag längtar till midsommar, då kommer kusinerna hit:)
Planerna för imorgon är att fara och fiska med pappa, fast det blir på eftermiddagen. Elsa ska kanske följa och Fanny visste inte. Hoppas jag får fisk för annars är det inte kul;)
Det är ju sista semifinalen i Talang 2009 ikväll. Jag ska se! Skriver mer sen xD<3


Lite allmänt snack från lilla jag!x)

Hej! Jag kan börja med att säga att det knappast är fint väder... Typ 5 plus, mulet och regnigt. Gääääsp... Man blir så fruktansvärt trött av det här vädret. Elevens val idag då. Sen ikväll graderinngen. Suuuck. Jag är så trött, zzzzzzzz......
Jag får väl försöka hålla mig vaken idag. Om jag klarar att hålla mig vaken har jag gjort det bra!;) Nää, jag klarar mig nog super idag. Det är alltid svårast på morgonen eller vad tycker ni? Jag har aldrig något vettigt att skriva om så ni får lyssna på allmänt snack från lilla mig, hoppas ni tycker det är kul ändå x).
 Sommarlov om ca en vecka!!!!! Jippie! då ska jag bara chilla heeeeela sommaren. Glass och bad står väl högst på listan för min del. Jag bjuder på lite sommarbilder:
Åhhhhh nu blev jag sugen på jordgubbar!!!
 Så här får det gärna vara hela sommaren?;)
Slut på bilder nu....

Mer läsare?

Tänkte lägga in bilder på nåt, men jag har inte lärt mig datorn än...:( Så ut ett tag till snälla?=)
Fotboll på 1 timme, jag vet inte ens varför jag skriver jag har ändå inget att skriva om.... Hjälp! Jag vill ha mer läsare till bloggen!!! Har ett antal besökare  per dag, vilket är super men det skulle ju inte skada med fler, eller vad säger ni;)
En fråga: Hur har du hittat till min blogg?:) Det skulle vara kul och veta:) Du kanske känner till bloggen sen innan, eller skrev fel namn eller.... Fast de flesta känner nog till min blogg sen innan;)
Ska försöka komentera på andras bloggar lite mer, det kanske kikar in något nytt ansikte en dagxD

olika ämnen...

Hallå hallå!:) Jag är ensam hemma just nu, så jag tänkte passa på och blogga lite;) Idag var ju som sagt sista skoldagen med vanliga lektioner, imorgon och på fredag är det Elevens Val. Fast det är EV på måndag och tisdag också. Jag ska göra en skoltidning tillsammans med många andra. Hur man ska lägga upp det får vi väl veta imorgon. På onsdag nästa vecka ska hela klassen äta på resturang sen slutar vi!!=) Jag ska gå på stan med Elsa och Fanny, jag ska klippa mig då också. Ska bli kuuuul! Nästa torsdag är det friluftsdag, hela skolan ska typ cykla en mil:/ Men sen på fredag är det ju skolavslutning!=) Sommarlov sen då!:) På sommaren flyttar jag till våran sommarstuga, frågan är då om jag kommer blogga under sommaren, ska se om det går nu när ajg har en bärbar;) Fotboll kl. 18.30 ikväll då, jag ska träna. Jag ligger lite efter i träningarna, ska försöka bli bättre på det. Nu ska ska jag prata lite med Fanny!=)

Slutspurten innan SOMMAREN!!!xD

Hej! Nu är jag tillbaka igen efter långpausen och jag har tänkt börja blogga mycket nu^^ Fast... typ några inlägg per dag kanske? Ni får klara er utan bilder ett tag, jag har fått en ny digitalkamera som jag inte riktigt fattar hur jag ska lägga in bilderna i dator så ett tag får ni stå ut;) Idag är det SISTA SKOLDAGEN MEDANLIGA LEKTIONER!!! Yes! Idag blir det till att städa skulle jag tro. Imorgon är det graderingen.... Jaja, jag har faktiskt tränat mycket på teorin!:) Nöööjd!^^
Föressten! var det någon som såg Paris Hiltons nya serie igår? Det gjorde jag, typ i 20 min....
Jag ska gå och titta var regnkläderna är snart<suuuuuck>

Hehee....

Hallåj!;) Jag har typ inte skrivit på en vecka, men min dator har inte varit igång och dessutom har jag haft händerna fulla. Så det blev en liten bloggpaus;) Sitter och skriver på min nya laptop, den kommer från eMachines(Vet inte hur det stavas) och den är svart:) Jättefin!!!!!:) Har precis varit iväg och spelat fotboll, förlorade med 8-2 tror jag det var.... Det var väl helt enkelt inte vår dag idag. Men det kommerxD I helgen har det varit ca 30 grader ute, skitvarmt var det! Fast jag var inne typ hela helgen för jag hade tkd läger....igen. Det är gradering på torsdag tror jag, hoppas det går bra!:)
I fredags var jag på stan med Elsa och då fyndade jag lite; En svart t-shirt med tryck 20:- en svart keps 19:- ett halsband plus örhängen för 19 :- Jag har inte hål i öronen så jag sålde örhängena till Elsa för 10 kr;)
Nu orkar jag inte skriva mer.....(Det laggar lite, det har blivit kurrsiv text, men det går väl att läsa ändå hoppas jag;))

RSS 2.0