Flåt!!!

Hej och förlåt för superdålig uppdatering senaste dagarna!!!! Har haft jättemycket att göra helt enkelt... I måndags så var jag med Sandra, Emme, Fanny och Elsa. Vi hade vattenkrig och det var jättekul!!!! Vi blev ju såklart blötaxD
Igår var jag med Emme och Sandra ett tag, men sen skulle vi städa lite på Ä, så vi skulle få in pengar till ´fotbollen.
Det gick bra, och vi fick in 3000kr för det! Imorgon har vi klassfest vi V och då är det tänkt att vi också ska ha vattenkrig!^^ Det är jättekul med vattenkrig! Det var länge sedan jag la in bilder men....
En sak till föressten! Foki har kommenterat på min blogg!!!! Detta tycker jag är ascoolt! Jaja, hon är ju inne på massor med bloggar, men ändå!^^ Tack för det! Jag vet att hon har kommenterat på Sandras blogg också, kolla det!;)
Jag vet in om jag ska spela fotboll idag, det här med armen och så... Det får vi se.

Y-H

Gick just från tv:n då jag såg Ystad-Haparanda. Hahaha, det var askulxD "Gert flyttar in" var ju typ bäääst^^! Det är Gert Fylking och Robert Aschberg som ska gå från Ystad till Haparanda för att stödja cancerfonden, typ;). De beränkas gå i mål den 6 juni (Nationaldagen) och programet visas i tv 8.

Imorgon är det skola igen. Såhär efter en långhelg blir man lite antiskoldag och att stiga upp tidigt, men det är bara och bita ihop och försöka ta sig igenom dagen utan att somnaxD Jag är ganska morgonpigg, jämfört med endel av mina komisar, så för mig är det inte så superjobbigt att stiga upp 06.10 men förstås... jag vill sova längre!!! Mer lov åt skolbarnen eller?^^ Nja, kanske det, men tillslut skulle jag tycka att det skulle bli lite långtråkigt... Alla känner väl inte som jag skulle jag tro xD Hahaha, men det är ju ändå snart sommarlov... Hade tänkt gå på H&M någon gång snart och se om jag hittar någon billig klänning/tunika. Kollade runt lite på deras hemsida och hittade lite som jag tyckte om. Jag kan lägga ut bilder på dem imorgon kanske. Nu är det snart sovisdagsis om jag ska orka imorgon... ´<gääääsp>


.........ehh.

Hahaha jag hade ingen rubrikxD! Jag kom just hem från kalaset, som vanligt var det goda kakor och de hade en kladdkaka med marshmallows på^^ mums...! Jag har ju varit på träningsläger heeeela dagen så jag har inte kunnat uppdatera bloggen så mycket idag. Hur som helst så var det sparring sista passet(Ni kanske inte vet vad det är men jag kan säga att det är ungefär som att köra en taekwondotävling) och när det var ca 15 minuter kvar så fick jag ju såklart en hård spark på den armen som är stukad!!! Åhhh, så jobbigt! Menmen... det är ju bara otur ingen mening att skada andra här inte;). Alla på klubben är så snälla så=) Iallafall så har jag ganska ont nu, men det går väl över snart. Eller?
Jag överväger fortfarande att träna fotboll imorgon, det kanske blir svårt att spela fotboll. Det får vi se imorgon:)
Maten idag; Rester:/

Idag...

... Har jag tränat i 5 timmar! Åhhh, vad jag är slut!!! Sitter och ser på Robinsson 2009. Jag såg precis när Jarmo föll, det var jätteläskigt! Blod och.... åhh! Jaja, det fixade ju sig till slut:)
Anna: Men hur mår du nu då Jarmo?
Jarmo: Jag mår SKITBRA!!!xD
Haha, han har just fått fingret ur led, behövt sy i läppen och värsta såret i pannan och så säger han att det är skitbraxD! Haha!
Har ju som sagt tränat supermycket idag, jag ska träna nästan lika mycket imorgon. Jag ska dessutom på kalas imorgon så vi får se hur det blir. Snart SOMMARLOV dessutom!!! hur många veckor? 3?
Nu ska jag fortsätta att se Robinsson, vem åker ut? Nina eller Erik?:O
Imorgon kommer Sandra, älskilngen, hem!:)

Hinner inte....

Jag hinner inte skriva så mycket idag, kanske bara det här inlägget, för jag är borta hela dagen. Jag har Taekwondoläger hela dagen (till typ 18.00) så det blir inte ,ycket till att skriva inte. Vad har jag gjort idag än så länge? Ja, jag har väl legat och slöat framför tv:n som vanligt en lördagsmorgon;) Jag har fortfarande kvar lockarna i håret från igår;) Ähh, de är ju fina så det är ju nema-problemas;) Har lite mer ont idag, men what ever. Bara jag inte har ont vid skolavslutningenxD Haha, nää det kommer jag INTE att ha, det kan jag nästan lova...
Jag kommer få en pokal idag, säger inte varför, men jag lägger in en bild på den sen(Kanske om jag hinner).


Dagens bilder:)

Jag tycker personligen att den här bilden är ganska cool!=)
Låt mig få förklara bilden. När vi var på badhuset så var det någon som hade satt ett klistermärke på bänken och sen var det typ nån som hade målat bänken....xD Haha, jag tyckte det var kul:)
  Jag lockade håret hos Fanny:)

Mamma vill att jag ska fara och jogga med henne men jag orkar inte...-.- har redan motionerat idagxD Dessutom är jag inte på jogginghumör.
Nu ska jag göra något annat som jag inte har kommit på vad det är änxD


Badhuset

Hallå! Jag ska till Fanny på en milliminut, men ett jättesuperdupermegasnabbt inlägg kan jag bjuda på. I morse var jag på badhuset med Fanny, vi hade superkul;) Iallafall jag hade det. Sen har jag väl inte gjort så mycket mer.... Det är föressten någon här som ska klippa äppelträden hos oss, vi har typ alldrig gjort det så det börjar bli dax;) Fanny nuuuuuuuuuuuuuuu!
Bjuder på bilder när jag kommer hem:D

Monopol i 2 timmar

Hejsan=) Kom nyss hem från Emme, jag följde henne hem efter hon hade varit här:) Vi satt och spelade monopol i typ 2 timmar, men det var kul och vi skulle hela tiden samla på olika valörer på sedlarnaxD I början var det 50-lappar som gällde. Sen i slutet var det 200-lappar för min del;) Jag fick ALLA 200-lappar...MOHAHAHAHAxD Men vi vet inte riktigt vem som vann när jag skulle fara var det ju lite bråttom med att ränka ihop, och ingen av oss är kanske bäst på matte..... Iallafall inte på loven;) Så jag tror att någon ränknade fel(Tror att det var jag) så vi bestämde att båda VANN. Rättvist måste jag säga... Träning ikväll, det blir väl nästsista innan graderingen skulle jag tro. Det blev inga bilder från idag, men jag menar hur roligt är det att ha flera bilder på ett par monopolspelande ungar som skrattar högt och har roligtxD
Nää, nu skojar jag med er;) Har helt enkelt inte tagit nåra bilder, dåååååligt Sanna! Jag måste skärpa mig...
Frukten nu, sen träningskläderna på. Ska föressten äta grillat sen(Guuud vad jag äter grillat;)) vi får se om det blir några fler inlägg idag.

Dagens outfit

Bjuder på en dagens outfit:)

•Linne - Indiska, men blommorna(Som tyvärr inte syns:() har jag sytt dit själv!=)
•Jeansshorts - H&M (Tror jag)
•Cardigan(Heter det så? Ähh, what ever;)) - Lånad från mamma
•Ballerina - Din sko


Snygga linnen från Avanna

Hello everybody!;) Det är en fin dag idag och Emme kommer väl närsomhelst:) Ska väl säkert hoppa studsmatta, lediga från skolan ni vet(Eller ni kanske inte visste, men okejxD).
Tänkte bara skriva lite om några skitsnygga linnen från Avannas bloggshop. De är jättesnygga och jag skulle gärna vela ha ett, men tyvärr kan jag inte:(((
Men jaja, jag kan ju leva med det;) Fast hon gör inte bara linnen, men jag tycker att de är snyggast! Speciellt det här:
 Bara ett av mång snygga linnen:)
Jag har skrivit det här själv, alltså utan att något har sagt att jag ska göra reklam för det.
Det var väl det;) Skriver mer sen, kanske, kanske kommer det bilder!

-.-.-.-.-.-.-.-.- hade ingen vettig rubrik

Hallå alla glada/sura/ledsna...! Är hos Elsa nu och det regnar ganska rejält ute. Hade inga regnbrallor så jag var tvungen att cykla hem från skolan i tights!!!Det blev aningen kallt. Jag far inte på fotbollen idag, jag har fortfarande ont i armen(Om jag inge ens kan trycka ned ett handtag utan att det gör lite obt, är det nog inte så smart att tränaxD)
Nuuuuuu....ska Elsa få skriva på sin blogg=)´

Sara M

Morsning! Solen skiner idag också, typ 18+ i solen... Hoppas det håller sig... hela sommarenxD Haha, nej men det är ju inte så troligt eller vad säger ni?;) Fick tips av pappa i morse om en bloggare som heter Sara Marklund. Hon tog väldigt fina bilder sa han. Så jag gick in på hennes blogg(Sökte på Sara Marklund på Google) och det var ingen underdrift! Jag tycker hennes bilder var jättecoola, kanske bara är jag som tycker det men... Jag känner henne inte!
Ska gå och fixa frissan nu gullungar:)


Roliga prylar:)

Hej! Fjärde inlägget för idag men;) Brukar vara inne på Foki's blogg då och då, och jag undrar hela tiden hur hon kan hitta alla roliga bilder och så. Så jag sökte på Google och då kom de upp en hemsida med jätte rolia prylar. Kolla:
Bakelser? Nää, läppglans^^
 Läppglans det här också;) (Emme kanske är nöjd nu?=))
Det här är plåster som ser ut som muffins.
En väska som ser ut som en chokladkaka!
Sandra vill du ha?^^ Det är en choklad pizza!
Källa: www.roligaprylar.se

Dagens outfit 090519

Här kommer dagens outfit. Haha, jag har skrivit 3 inlägg med korta mellanrum, samtidigt som jag inte har skrivit något  på hela dagen annars. Tiden räcker inte till allt? Nä, det blir ju så:)
Hade glömt ladda ut bilden på Dagens outfit... Hehe, jag vet, jag är klantig...
Äh, då skriver jag istället:

•Chinos - Gina Tricot
•T-shirt - JC

Det var ganska lite saker men ändå=)
Skä göra mig klar inför träningen nu-.-

Nya stövlar och en liten tävling...

Hallå! Hela dagen har jag haft ont i armen, men det är något man får ta;) Är inte så sugen på att träna idag, men jag tänkte göra det ändå. En bra sak idag var att när jag kom in genom ytterdörren idag stod ett par skitsnygga gummistövlar på golvet i hallet! Till mig:)

Visst är de ganska coola? De fanns i rött också, men jag tror att jag kommer att tröttna på det efter ett kort tag. Lägger ut Dagens Outfit när jag har skrivit klart inlägget:) Fast jag har ju inte skrivit klart än...

Jag hade en liten "Tävling" idag mellan J och mig. Vi skulle vara tysta så länge som möjligt. Jag VANN, vilket är mycket svårt att tro för de som känner mig...xD Haha, jag pratar nästan hela tiden(Förstår inte hur ni klarar av att lyssna-.-) Fast vi klarade oss genom hela svenska om typ halva matten. Priset var att slippa göra en enhandsarmhävning(Vilket jag aldrig skulle klara, det var därför jag kunde hålla tyst så länge...xD) och J var ganska duktig, men klarade inte riiiiiktigt det. Nog för att jag inte kan göra det så mycket bättre själv men...
Dagens outfit nuuuuu


Bilder från bakningen:)

Bränd?
Haha, jag skulle knäcka ett ägg men då var det bara skalet som gick sönder! Hinnan runt om var det inget hål på, och det tog mig typ 3-4 gånger innan jag kunde hälla ut innehållet i skålenxD
Hehe, den gick av i tre delar...

AJ!

Hej! Kom hem från fotbollsträningen för ca 30 minuter sedan. Just nu skiver jag bara med en hand, ni kanske undrar varför.....
Såhär enkelt var det; Jag ramlade! På fotbollen alltså. Olycka, otur, kalla det vad du vill. Men hur som helst gick det ju någurlunda bra. Jag kan dock inte vrida på underarmen(det är underarmen jag har ont i) och om jag greppar något för hårt gör det lite småont, men annars så är det ganska bra. Liiiite ytliga skrapsår har jag, men det hör väl sommaren till, eller hur?;) Kommer nog inte kunna vara med på idrotten imorgon, men man kan väl alltid hoppas:) Tur att det är vänster hand, alltså; tur i oturen. Bilderna från bakningen kommer imorgon.

Misslyckad rulltårta...xD

Jag kom precis hem från Elsa. Det är typ 25 grader i skuggan så vi har suttit i bikini på hennes studsmatta. Vi försökte baka en rulltårta också(Jag lägger in bilder senare) och det gick..... inge braxD Haha den gick typ av på tre ställen när vi skulle rulla ihop den. Sen glömde vi den i ugnen några minuter för länge så den blev lite bränd på ytan, men i mitten var den som en sörja.... Men den gick och äta ändå och de delar som gick och äta var faktiskt goda! Vi höll på att skratta ihjäl oss flera gånger(Som vi brukar?=)) men jag minns inte vad de sakerna var om. Träning på ca 1 timme, ska stoppa i mig lite mat, sedan full fart till träningen;)


Muuuuusik;)

Hallå! Står i cafeterian och diggar musikxD Typ jazz... Hehe, de sjunger typ "Wip wip" Hela tidenxD
Nu är det en tecnolåt, jag refererar musiken idag. Fanny kittlar mig så jag inte kan skriva...
Hon stöööööör mig just nu!=) Tänkte vara med Elsa idag och vi ska baka. Bilder från det kan jag fixa senare

090518

Godmorgon! Solen skiner idag också och det är ca 15 grader i solen så det kommer nog bli ungefär som igår^^ Jag slutar tidigt idag(Jag har ingen HK) så det blir väl till att vara med någon tills fotbollen börjar;) Hur matchen igår gick? Åhhh, det gick INTE bra!!! Förlorade med 6-2.... Nu kan det väl bara bli bättre? Som tur var vad det bara en träningsmatch, det var första gången på gräs dessutom. Vi skyller på det eller hur;)? Hur som helst så förlorade vi.
Måndagen den 18:e är det ju idag, så det börjar närma sig skolavslutningen:) Tur att jag har hittat kläderna jag vill ha då. Endel har väl säkert inte ens tänkt på det, men jag vill vara i god tidxD Hehe...
Klockan står nu på 07.11 och jag tänkte göra lite andra saker till klockan slår halvxD

Typ 20+ och jag ska sola

Hehe, rubriken framför allt... Men den stämmer helt perfekt! Det är nästan ingen vind heller och jag sitter i bikini och ska gå ut nu:) jag kom just hem från träningen då jag inte mådde sådär superbra. Det var nog för att jag hade druckit för lite...
Ikväll är det match vilket jag inte är så sugen på nu, fast å andra sidan är det typ 2,5 timmar kvar och den tiden tänker jag vara ute och sola, chilla och ha det bra;)
Ses senare sötnosar=)

Gårdagens outfit


Tights - H&M(Tror jag)
Linne - H&M
Kjol - Secondhand
Tygskor - Fått/Race marine
Hatt - Lånad för bilden:)

Nu när jag ändå håller på kan jag ju lägga in en bild på skorna jag köpte.
 

Det kallas utklassning...

Hallå! Visst såg ni ESC igår??? Jag såg ungefär halva, och jag fick reda på idag att Norge vann!!! Jippie! Tänk också på att det är 17 maj idag=Norges nationaldag... Gissa vad de kommer att fira;) Han var jättebra på fiol också. Sen att det är en svensk som har gjort keografin är ju ett plus såklart;) Jag hade några favoriter, bland annat Fairytale. Men jag hade några andra också:
It's my time - Storbrittanien (Sir Andrew Lloyd Webber har skrivit den!!!!:D)
Düm tek tek - Turkiet
Is it true - Island (Vilken röst!)
Miss kiss kiss bang - Tyskland
Ja, alla de här var väl ganska högt upp? Eller inte tyskland? Jag vet ju inte jag såg inte hela;)
Hehe, danmark hade ett roligt namn på deras artist. Niels Brinck. Det uttalas "Br(r:et ska låta som om du har statt något i halsen ungefärxD)enk". Hahaha, det är jätteroligt att säga. Armenien hade också lite roliga namn. Inga och Anush... Kanske inget jag skulle vilja heta men;) De bor ju inte i sverige... Några länder som INTE var mina favoriter var Frankrike och Israel. Fast jag har ju konstig musiksmak?xD

Jag var på stan igår(Vi skulle äta lunch där hade pappa lovat:)) och jag köpte då ett par jättesöta skor på Wedins:) Jag tycker att de är coola. Funderar på att ha dem på skolavslutningen... Nu lyssnar vi på It's my time - Jade Ewen (Sorry norge.. Vi lyssnar på er låt en annan gång:))
Älskar låten och Jade är super på att sjunga!!!=)

Nytt

Heeeej! Som ni kan se har jag ändrat lite på bloggen. Jag vet att headern inte är så bra och att den förra kanske var snäppet bättre, men jag tröttnade lite på den så jag gjorde något nytt;) Bakgrunden är också ny:)
Jag gjorde inte headern i Paint(Skiiitprogram) utan på Fotoflexer.com ett bildbehandligngsprogram som är lätt att förstå. Det är ju gratis ocksåxD Tyvärr på engelska men det är ganska lätt att förstå ändå om man kan lite grann. Det är bättre än Paint iallafall.......
Ni kanske ser att jag har fixat en liten signatur längst ned i alla inlägg nu. Hoppas ni gillar designen nu och fortsätter att läsa bloggen!=)
(Fanny, ska fixa det där med Bloglovin')


Just i denna stund...

...sitter jag med pyjamas, oborstat hår och ett täcke virat runt mig;) Jag har väl inte riktigt vaknat än skulle jag gissa på. Om ni undrar varför det senase inlägget slutade ganska tvärt var det för att vi just skulle fara så jag hade inte tid för att hitta på en "bra" slut;) Jag läääängtar till ikväll med Emme och Sandra! Om det är bra väder(Just som det är nu) så vill jag spela; Kubb och krocketxD Hahaha, mina favvospel??? Sen är det ju fotboll på eftermiddagen så den ska jag på också:) Om solen letar sig fram och det blir lika varmt som igår, blir det till att solaaaaa=)
Ikväll är det också dax för Marlena Ernman att tävla i ESC Final. Jag börjar väl säkert att se hemma hos Emme, sen slutar jag kvällen hemma hos mig.
Äsch, jag ska nog ta på mig "riktiga" kläder om jag ska ut någon gång;)
S

"Fest"...

Hej! Nu ska vi gå till en "Fest"(Eller nåt) Som är på LB hejdå<3

Skitunge!XD

hallå! Nu är jag med Fanny och vi har varit ute och stekt på studsmattan;) Det är varmt och soligt ute, så vi ska äta grillat idag;) Haha, ni kanske inte förstår rubriken. Men jag ska berätta för er. Jag var inne och gjorde något(Minns inte vad) och då var Fanny ute och hoppade. Så hörde jag bara; - SAAANNAAAAA!!! KOM! Så jag sprang ut och såg Fanny som låg på gräset och ojjade sig. Det var tydligen så att en fågel hade skitit på studsmattan... och henne. HahahahaxD skitunge!
jojo, sen fick vi torka skiten av studsmattan vilken var ganska kul det också, eftersom att vi tog en vattenkana och hällde vatten på. Sen hoppade vi och Fanny gjorde rygg så hon blev JÄTTEBLÖT om tröjan... Nu ska vi hoppa lite till;)
Cya!


Nu

Det är skolan nu och F och Elsa bråkar om en skolkatalogxD Haha! Påbrahumör idag!=) Det är idrott om 25 minuter och vi ska gå och ca 10minuter, menmen. Så det blir ett kort inlägg. Jag ska vara med F idag, vi ska hoppa studsmatta;) Jag bloggar när jag kommer hem igen...
/S


Hehe...

Hallå!=) Hehe, jag hann skriva nu på morgonenxD Sa ju att jag skulle skriva när jag hade tid över och nu hade jag det! Bra eller hur? Haha, nu när jag skrev att jag kanske inte skulle kunna skriva lika mycket, så kanske det motiverade mig att skriva ÄNNU mer än förut!x) Ska säkert vara med någon idag... Som alla fredagar.
Hehe, jag sitter här och sjunger som värsta nörden...xD Om jag är bra? Nja, inte bra men inte jättedålig heller om jag får säga det själv. Många som sjunger ungefär som jagxD Elsa!!! Inse faktum!!! Du ÄGER PÅ ATT SJUNGA!!!! Det är bara att inse!:) Åsså ett litet meddelande till Elsa;) Alla som tycker att hon äger på att sjunga räcker upp en hand(Alla som har hört henne alltså, ni andra kan ju inte veta...;) Ojj! Skolan nuuuuuu!!!!!:/
/S


Efter träningen

Morsning korsning!=) Ska inte gå in så mycket på prao:n...
Istället till en lite tråkig nyhet. Jag kommer inte kunna blogga så mycket nu framöver. Mitt schema är helt späckat!!!
Men ska blogga så fort jag får tid över, vem vet? Jag kanske kan blogga lika mycket, men det känns inte så nu.
Pappa och mamma krattar lite löv och grejar på ute medans jag sitter här inne i pyjamasxD
Var ju på stan idag, jag köpte en exanensklänning(Jag tänkte inte visa den förän examen;) Ö-v-e-r-r-a-s-k-n-i-n-g stavas detxD) och jag tycker den är skitsöt! Jag hittade tyvärr inga stövlar, eller, vi hann inte kolla på det=( Men det kommer fler dagar och det är ju inte precis jättenödvändigt just nu;)
Trött och sliten efter idag, men det var det värt! Till middag blev det kebab med god sås och jag sölade gaaanska mycket;) Hehe:$
Synes!
/Sanna


Natti natti allihop!

Jag ska gå och sova nu (Endel kanske tycker det är tidigt att lägga sig nu, men jag ska faktiskt upp klockan 05.50 imorrn så...), och jag kanske inte hinner skriva så mycket imorgon, men jag kan lova bilder från stanxD Det är väl iallafall bra?;)
Jag kommer ha fullt upp hela dagen imorgon, först upp tidigt och full fart till praon. Sen ta bussen direkt till stan, och när jag har gått på stan, hem och äta, sen är det träning. Pust, jobbig men rolig dag imorgon;)
Shit, vad det ringer hemma hos oss. Det har typ ringt 4 gånger på en minut....xD

Åsså en rolig historia...(Jag tycker den är BÄSSSSST!!!!xD Haha!)
Det var två gubbar som satt på en bänk. Plötsligt sa den ena:
- Jag dricker inte, jag röker inte, jag svär inte och jag ljuger absolut inte heller!
Då sa den andra:
- Inte jag heller.
Efter en stund sa den första:
- Fan! Jag glömde cigaretterna på Systembolaget!

HahahahaxD!!! Så BÄST! Fast det kanske bara är jag som tycker det, min humor kan suga...
Ja, natti natti då!:)

090513

Hallå!=) Jag for inte på någon fotbollsträning idag, jag tycker att det räcker med att träna 5 gånger i veckan eller vad tycker ni?;) Idag stod slöjd på schemat och jag hann klart handduken! Jippie!
Prao står på listan imorgon, så det blir inte mycket till att blogga då inte... Kanske när jag kommer hem!=) Idag tänker jag fortsätta med designen, vad som kommer att hända med bloggen får vi se.
Cya♥

Dagens Outfit


(Kass bild, men det duger väl?=))
Turkost linne - H&M
Vitt vinne - H&M
Svart mjukisbyxor - Team sportia

kort inlägg

Mors!=) Är nyduchad ióch ren nu, så då tänkte jag att jag skriver ett inlägg(Har ändå inget annat vettigt att göra;))
Jag kommer också att fixa lite med designen... Det kommer ju såklart ta ett tag, men går det så går det:)
Massor med kramar till er!


Muffinsbakning


Mina fina muffinsar.(Det blev inte till att baka cupcakes, men å andra sidan är ju muffins nästan samma sak som cupcakes;))
Varm choklad med mjölkskum. Det var det jag drack igår kväll:)
Och sen en bild på min fina pizza som jag gjorde igår=)

HahaxD

Ikväll är det Semifinal i ESC. Det börjar klockan 21.00 så jag kommer inte få se det, men det finns väl andra som ser;)
Läääängtar till torsdag♥! Prao...:D
Har slut på saker att skriva=(
Ses

3000m-.-

Hejhej! Skolan nu... Vi har haft idrott för typ.. 15 minuter sen. Vi sprang 3000m och jag kom in först tillsammans med FxD Hahhaha, jag tycker jag har dålig kondis...-.- Jag fick ont i knäna efter ett tag, men jag joggade på:)
Igår skrev jag bara ett inlägg, men jag ska bättra mig;) Hade tänkt baka cupcakes när jag kommer hem:D Bilder på dem sen. Om vi har alla ingredienser dvs...
Spanska på 10 min, läxförhör:(
/Sanna

Dålig uppdatering...

Hej! Sorry för dålig uppdatering idag, men det har varit ganska mycket...

Vi hade HK idag, pizzabaking;) Jag och F bakade tillsammans och vi gjorde två pizzor var:) Min formade jag som ett hjärta, och de belv jättegoda.
Har tränat fotboll idag och det blåste JÄTTEMYCKET!!! Målet höll typ på att blåsa iväg...xD Nää, nu ska jag ta mig en kopp varm chocklad och mysa lite framför tv:n xD
/S

Hos Sandra

Hej alla underbara!=) Är hos Sandra nu;) Vi leker sjukhus, men det spårar lite... Nu är det min tur att vara patientxD
/S


Utlåst...

hej alla!=) Idag har varit en... konstig dag?;) Först och främst har vädret varit väldigt mysko... På morgonen var det ganska fint, sen började det regna. När jag for till träningen var det inget regn men när jag for hem så öste det ned! Mysko frågetecken?=)
En sak till. Jag for på träningen som vanligt och jag skulle ha med mig nyckeln. Så, jag tog nyckeln när jag for och hade träning som vanligt. När jag hade kommit hem så upptäckte jag att min jacka med nyckeln i var borta! Precis då såg jag hur bilen körde iväg (Det var inte mina föräldrar som körde). Så jag satt där ute och väntade på att någon skulle komma, men tillslut insåg jag att jag var tvungen att göra något åt det(Som tex att ringa pappaxD) så då gick jag till grannarna, men de var inte hemma. Så jag gick till Sandra och så fick jag ringa därifrån:) Tack för det!<3
I slutändan ordnade sig allt;) Ska äta tidig middag idag, sen ska jag vara med... Gissa? Sandra och Emme naturligtvisxD Haha, inte så jättesvårt att lista ut? Mamma och Pappa ska äta surströmming(Som jag inte tycker är så gott)  så jag får nog en hamburgare istället;)
/Sanna
---
PS. Jag hade fel... Efter regn kommer ännu mera regn...-.- Haha|-)


Dagens outfit=)


Vit blus - H&M
Turkost linne - H&M
Jeans - H&M

Haha, allt från H&M idag;)

090510

hejhej! Idag är det en ny dag och bättre väder också=) Blå himmel, men inte så jättevarmt. Tänkte gå ut och hoppa lite innan lunch, sen är det väl raka vägen till taekkwondon. Graderingen närmar sig så det gäller att träna stenhårt nu... Jag måste få lite mer armmuskler kanske? Haha!xD Tänkte kanske vara med någon efter taekwondon, vem det blir och om det blir får tiden utvisa;) Har suttit och häckat framför tv:n sen klockan 07.10 så nu blir det ingen mer tv förrän ikväll... Frågan är om jag kan hålla det;) Bara jag har något annan att göra som att hoppa studsmatta så ska det nog lösa sig. Jag tänkte även ta tid idag hur länge jag hoppar. Även om jag inte vet vad det skulle vara bra för...x)
Nu ska jag gå och göra mig klar, ses sen alla underbara läsare!=)

Efter regn kommer solsken

Hej! Paus i Robinsson så jag tänkte att jag kunde skriva ett inlägg;) Ute spöregnar det, men som rubriken säger; Efter regn kommer solsken!") Hoppas då på det...=)
Imorgon är det då träning (Träning varje dag frågetecken?) så då är det väl det jag sysslar med hela dagen. Eller, om jag har tur och det är fint väder finns ju studsmattan;) Haha, jag hade tänkt lära mig framåtvolt innan sommarlovet är slut. Jag tillbringar ju mina sommrar i stugan och där finns det ingen dator. Har funderat på att köpa en laptop... en rosa minilaptop då...xD Haha hur det blir med det får vi se. Nu börjar Robinsson om!(Fast vad ger det att flytta på ändan när jag har suttit här  några minuter och popcornen är slut?;)) Äh, jag skriver lite till=) För er!
Tillbaka till laptop... Ja, om jag skulle köpa en skulle det helst bli en sånhär:
 Jag tycker den är jättesnygg (Diggar rosa;))!
Jag vet inte riktigt vad den kostar att köpa, men det kan man ju ta reda på;)
Nu ska jag gå och dricka lite vatten..(Är TÖRSTIG!!!)
/Sanna

Kläderna från idag


Den blåa flaskan: Nagellackborttagningsmedel(Eller nåt sånt;)) - Cubus
Två nagellack(Syns bara
 som två streck på jeansen) - Cubus, ljusrosa, genomskinligt
Blåa jeans - Stadium
Två linnen: Turkos, vitt - H&M
Två blusar - H&M

Det blev ganska mycket, men ändå inte så jättedyrt:) Fast det var massa saker vi glömde köpa men jag ska ju på stan till veckan också, så jag får leta då.

Igår så åt jag lite chips och när jag öppnade påsen fick jag se de här BAMSINGARNA:
 Min hand = 15.5 cm
Då kan ni räkna ut ungefär hur lång chipsen var;)
Ska sortera lite tvätt nu-.-
/Sanna

Mat snart

Hej! Det är mat snart och jag hinner inte lägga in bilder på grejorna jag köpte på stan... Jag gör det efter maten istället;) Först var vi ju på stan och sen for vi på kalas. Efter det for jag till träningen så jag har varit borta från ca 10.00 tills 17.30. Jao, ibland blir det så...xD Mat på typ 1 min så nu måste jag gå;) Vi ska äta "Lyxmat" så bild kommer senx)
//Sanna

Bilder!=)

Lite bilder från igår:
Hästen vi lekte med;) Haha, jag fick den när jag var 5 år och den håller än;)
Vi tvättade den lite för efter alla år så har den blivit liiiite smutsigxD
Jag och hästenx)
Sandra och Emme<3
När vi satt upp studsmattan

Ehh, jag hoppar studsmatta och var inte beredd på kameran?=)
  Jag gillar sånna här bilder:)
Den här tycker jag är finast...
Det blev ändå ganska många bilder=)

Det som händer idag är; Stan först (Typ klockan 10), och sen på släktkalas. Efter det direkt till fotbollen.
vill ni ha bilder från stan sen?=) Okej då ska ni få det (Även om ni inte ville det får ni det ändåxD)
NU; FRUKOST!!!
//S

studsmattan!

Hallå! Snabbt inlägg för vi ska ut och sätta upp studsmattan! Sandra och Emme är här, och vi har lekt lite, bilder kommer senare!=)
Kramar

Godnatt


Kramar

Bra

Musik: Jennifer Chung Text: Jennifer Chung
Det är hon som sjunger och hon har hittat på musiken och texen. Jag fattar inte hur hon kan...
Det här är min favorit; Common simple beautiful


 
Hon har många andra bra låtar också tex: Sucker for a smile, Don't know, let's sing m.m
Ville bara lägga in det=) Haha, nu har jag ju lagt in 5 inlägg idag!;)
Kramar

Ny design!

Hejhej! Som ni kanske har sett så har jag en ny design! Tack så jättemycket till Sara som hjälpte mig med den! Komentera gärna vad ni tycker!=)

Har just kommit hem från träningen. Var lite loj först ,men sen fick jag dextro av Fennfer så då gick det som på räls. Jag lägger in bilden på kockmössan nu och hoppas att det fungerar...

Cool va?=) Nu kan jag baka med en snygg mössa på huvudet...xD
Skriver mer sen...=)
Kramar

Kockmössa

Hej! Ska träna idag och jag är verkligen INTE sugen på det just nu... Vi får se hur det blir med lite mat i magen...;) Jag skrev ju ett inlägg på skolan om "Djurtestet". Komentera gärna om det!

Tänkte lägga in en bild på min kockmössa men det laggar så jag skrivar bara lite kort, och sen får jag testa när jag kommer hem istället...=(
Kramar


Skolan:/

Hallå hallå! Är på skolan nu och vi kom just från SO:n och vi gjorde en rolig sak där:
1. Skriv ned det första djur du kommer på
2. Sen skriver du ned ett till
3. "Alla goda ting är tre". Skriv ett till!


Djur1 är det djur du ser dig själv som. Djur2 är vad andra ser dig som och djur3 är vad du egentligen är. Haha;) Jag hade såhär:
1. Puma
2. Apa
3. Alligator
Det är vetenskapligt bevisat att det är så... NOT!!!xD
Skriver mer när jag kommer hem...
Kramar

Ny design på väg=D

Hallå mina små och stora vänner!=) Jag har en ny design på väg, när den kommer och hur den ser ut får bli en hemlis till dess jag har lagt ut den;) Jag tycker den är snygg, kan jag då sägaxD 3 minuter, sen ska jag gå och klä på mig ytterkläder och fara till huset som börjar på S... Haha, jag har sovit bättre idag?;) Idrott idag, jag vet inte riktigt vad vi ska göra(bara att det är innomhus) vi får väl se. Jag for ut och joggade lite med mamma igår. Det gick ju sådär, fick ont i knäna och ville inte fortsätta (Tjurskallig?) men vi tog oss hem och där väntade en got middag, kyckling och ris=). Ska se om vi far på stan på lördag (Med mamma då), sen kanske det blir stan nästa vecka också, med Emme och Sandra. Menmen, inget bestämt än;) Om vi inte går på stan på lördag blir det till att måla om huset... -.- Men då måste vi ha en "hiss"(Det är ingen hiss men jag kallar det för det;)
Kramar

Nya gummistövlar


Ganska fräcka eller? Jag sökte på 'gummistövlar' på Google(Jag skulle se om jag hittade några fina stövlar till mig) och jag fick fram dehär! Jag personligen tycker dehär verkar ganska fräcka! Inget som jag kanske skulle ha på mig, men om någon hade sagt att jag skulle få dem gratis så skulle jag inte ha något emot det;) Sandra: - Gratis är gott! Ja Sandra, Gratis ÄR gott!xD
Jag ska ju som sagt köpa nya gummistövlar, men jag vet inte vad jag vill ha. Eller, något lite fräckt, färgglatt mönster skulle jag vilja ha, men jag har ingen aning om vilka. Några som jag skulle vilja ha, men troligen aldrig får:/:
 Jag diggar mönstret=)
 Åhhh, JÄTTEHÄFTIGA!! Vill HAAAA!!!
 Lite 60-tals look?=)
Mönstret=COOLT!

Ja det var väl allt. Om jag kommer på något mer att skriva om ska jag genast informera er;)
Kramar


Om igår

Hallå=) Jag ska berätta lite mer om igår. När vi kom till Emme så gick vi till lekparken(Sen gjorde vi massa annat också som jag inte orkar skriva;)). Lekte "Fusk och Smyg" Haha!") På domarkursen fick vi lära oss lite om regler, frisparkar/straff, förberedelser före match osv. Jag tror att det var bra som fotbollsspelare att gå kursen, men det skulle inte vara helt fel att döma en match eller två hellerxD Islutet fick vi titta på lite roliga filmer haha! Ni som var med vet vad jag menar;)
Vad mer ska jag skriva om... Jag kommer aldrig på något! I början av inläggen rullar det på ganska bra men sen i mitten/slutet... Jag måste planera vad jag ska skriva lite bättre?=) Haha, nu hade jag ju något att skriva omx)
Skola nu...
Kramar

Natti

Tänkte bara skriva lite kort om idag. Först hade vi skola som vanligt. Sen for jag, Sandra och Emme till Emme och så åt vi middag där. Nudlar och kinesiska köttbullar, MUMS! Efter det var vi på domarkurs i 3 timmar. Gissa om man var slut i huvudet efter det?;) Berättar mer imorgon...
Kramar

090505

Ja, så är skolan igång igen...
Idag är det tisdag och skolan börjar om... Vad jag tycker om det? Nja, sådär... Som alla andra skulle jag troxD Satt uppe länge igår och kollade lite på Tradera.com. Hittade några jättefina kläder, men mamma är inte så förtjust i att köpa saker på internet, så.... Ja, det kommer väl fler tillfällen;) Haha, jag är inne i en period som kallas klädperioden. Jag är helt GALEN i kläder nuför tidenx) Aja, kläder måste man ha:) Klockan är bara 7 så jag kan skriva myyyycket mera. Men det kommer jag inte att orka, så jag slänger in en bild istället:)

Cool va? Det är våran gitarr, men Sandra trodde att det var en 'Google-bild';) Men så är det inte...xD
Nu orkar jag inte skriva mer,
Kramar


Lite kläder...Igenx)

Hallåhallå! Jag har varit med Emme och Sandra heela dagen, så det har inte blivit till att skriva idag. kollade in på Monki's imorse och hittade några fina kläder:


Jag tycker denna var jättesöt:)
=)
Ska fara på fotbollen nu=) Laddad!!! Ska föressten på domarkurs imorgon(Har jag sagt det redan?;P) Roligt, roligt...
Kramar

Intressant?xD

Hallå! Jag har inte hunnit göra så mycket, men det lilla kan jag berätta;) En ointressant sak: Jagahr blött näsblodxD Haha, intressant va? NEJx-) Men det har väl inte hänt något annat... Jag ska vara med Emme och Sandra idag(Tror jag då), Fast jag kanske ska vara med Elsa på förmiddagen?, hehe jag har inte planerat så bra;) Men jag ska ta och ringa till Elsa snart;) Jag är på BRA humör idag, och det är väl bra? Jojo, Dagens Outfit sen kanske?=) Vi får se, vädret är kyligare idag(GUUUD vad jag skriver om vädret xD Men vad annars ska jag skriva om?x)) så Jeans och långäramt idag;) Ska ta och ringa Elsa,
Kramar


Hos Elsa

Hej! Har kommit hem från Elsa nu, men ville nästan inte fara därifrån!") Det har varit jättekul! Vi var ju med Cissi också och vi tog kort med en Nikon kamera, jättekul! Sen har vi hoppat lite studsmatta, men det blev nästan inget... Vi hann se "Another Cinderella Story" också. Den påminner väldigt mycket om "A cinderella Story" med Hillary Duff, men lite annars var den. Jag ÄLSKADE musiken i filmen, dansstegan var också coola! Filmen handlar om Mary Santiago (Selena Gomez) som i detta fall speglar Askungen, som husa hos Dominique Blatt (Jane Lynch), som har rollen som styvmamma. Britt (Emily Perkins) och Bree (Katharine Isabelle) har rollen som styvsystrarna.

Mary älskar att dansa och sjunga.Joey Parker (Drew Seeley), superpopulär dansare/sångare, ska ha en danstävling om vem/vilka som får vara med i hans nya musivideo. Natalia Faroush (Nicole LaPlaca), Joeys ex, får nys om nyheten och försöker naturligtvis vinna, för att kunna bli ihop med Joey igen. Av en händelse börjar Joey på Marys skola, och när skolan anordnar en maskerad bal, bestäms det att Mary inte får gå. Mary blir förkrossad, men hennes bästa vän Tami (Jessica Parker Kennedy) hjälper henne att komma på balen iallafall. Väl på balen börjar hon dansa med en okänd kille, som visar sig vara Joey Parker... Om ni vill veta mer så får ni se filmen för den är ABSOLUT sevärd!!
Tell me something i don't know Selena Gomez
En av mina favoriter i filmen, men jag har många;) Just that girl Drew Seeley: 
Också en av mina favoriter, men jag gillar mest dansenx)
Dethär blev ett långt inlägg;)
Hejdå, skriver mer imorgon!")
Kramar

Ut och lapa sol!

Hejhej! Snabbt inlägg sen ska jag ut och lapa lite sol;) Klockan 13.00 ska jag på Taekwondoträning och efter det till Elsa så, kanske inte så många inlägg idag. När det är sol vill man ju passa på att vara ute eller?=) Tänkte ta fram studsmattan i helgen, men vi får väl se om det blir av... Samma sommarväder idag också dock så blåser det lite mer... Ska ut nu=D
Kramar

Statistiken har stigit=)

Tjenare!!!=) Tänkte bara berätta att statistiken har stigit under de närmaste dagarna=) Fortsätt så mina vänner!;)
Kramar


DO 090502

Har bytt lite klädsel idag, men så här ser jag ut just nu=)

Vitt linne- H&M (Tror jag?)
Gråa shorts - H&M
Svarta ballerina - Din sko

Mamma ropar att det är fika nu. GLASS!!!=D
Kramar

Myrorna och stan

Hej! Förlåt att jag inte har skrivit idag, men jag har varit med Sandra och Emme typ hela dan, så jag har inte haft tid:/ Imorse for jag upp till Sandra och vi hoppade studsmatta(som vanligt;)) Vi hade en sprayflaska med vatten i som vi sprutade varann med. Det är rena sommarvädret ute(Dagens outfit sen? Om datorn fungerar). Klockan 10 ungefär for Emme hem, hon skulle på stan och köpa fiskar tror jag det var. Jag och Sandra hade sagt igår att vi ville på Myrorna(billigt, billigt) så då for vi dit efter lunchen. Det fanns mycket att titta på(många fula och roliga sakerx)) men tillslut så gick vi och provade lite kläder. Vi köpte varsin tröja, jag; Ett vitt, axelbandslöst linne(?) Sandra; En turkos "T-shirt" som man knöt bak i nacken och ett stort "hål" över ryggen. Den kanske inte låter fin men den var ascool!") När vi hade betalat for vi till stan, där vi kollade lite på kläder och dylikt, men hittade inget... Tillslut gav vi upp och åkte till Ica. En sak som hände på Ica; När vi stod vid kryddorna sa Sandra: Du kanske ska ha lite sånt här på kakorna?, och visade upp en Thaikrydda (Hade kakor i kundvagnen) Då sa jag: -Haha, eller sånt här?(visar upp en Red chilli krydda) Då kommer en man och tar en burk Dragonkrydda och tittar på innehållet. Då säger Sandra: -Eller Dragon(hon hade sett mannen ta burken med kryddan) Då säger mannen som står bakom oss: - Dragon, det är grejer det! Hahahaha, gissa vad vi skrattadexD

Det var lite om min dag såhär långt. Skriver mer sen.
Kramar

Lite snygga kläder?=)

Alla kläder nedan kommer från BikBok:
Lite ljusare shorts till sommaren, och lite slitningar.
Tycker den är jättefin OM den hade varit en annan färg...
Hehe, har alltid velat ha rosa solglasögon=)

Åhhh, den här kjolen är jättefin!(tycker jag;))

Kände mig sugen på nya kläder, nu när det börjar bli lite varmare. Vi får väl se när jag ska på stan nästa gång;)
Kramar


Hann!

Jag hann skriva ett inlägg innan jag for. Hehe, jag är supersnabb på morgonen;) Jag kan ju passa på occh berätta lite om igår:
Ja, först kom ju då Emme m. familj. Jag fick en liten present, en söt godispåse. Jag åt ingenting ur den förutom de två tuggummin som var däri=) Sen så åt vi(Grillat<mums>) och efter det blev det väl efterrätt. Sara hade gjort SUPERGODA chokladmosse....saker?xD först så var det vit choklad och under den var det ett lager brun choklad. När jag och emme hade ätit klart var det ungefär 20 min kvar innan vi skulle träffa Sandra på Majbrasan, så då cyklade vi iväg. Väl nere på Majbrasan träffade vi Elsa, Cissi, Elin och MÅNGA fler=D Emme tröttnade tillslut så då for vi till Sandra och hoppade studmatta och dansade som galningarxD Hahaha, kul var det;)
Kramar

RSS 2.0